NAŠI PROJEKTI

Upoznajte Katinu-sinonim za luksuz

Katina je proizvod besprijekorne izrade, plod iskusnih škverskih ruku koji je pušten u svijet upravo s Brodosplitovog navoza. Sa svim svojim atributima ova 60-metarska jahta predstavlja pravi primjerak plovećeg luksuza.

3 prostrane putničke palube i 6 VIP kabina prostorno su dovoljno prostrane za smještaj 12 putnika. Za brigu o putnicima tu su 15 članova posade,a jahta je primarno namijenjena za kružna putovanja po Mediteranskom i Karipskom moru. Osim toga, jahta je klasificirana za oceanske plovidbe od strane Hrvatskog registra brodova i Marshall Islands yacht kodom.

Trup i nadgradnja su napravljeni od čelika dok je kormilarnica izrađena od aluminijske legure. Dva propulzivna motora snage 1000kW omogućavaju plovidbu brzine iznad 14 čvorova. Propulzija će biti kontrolirana iz kormilarice i s upravljačkom konzolom.

Dva para stabilizatora će osigurati ugodno putovanje i smanjeno ljuljanje usidrene jahte, dok će spremnici vode i goriva te skladišni kapaciteti osigurati autonomiju na moru do 4000 NM. Kapacitet galerije omogućava pripremu jela za 50 ljudi.

6 luksuznih  VIP kabina su locirane na gornjoj palubi, a prostrani salon i sobe za sastanke mogu primiti do 35 ljudi. Time Katina otvara mogućnosti poslovnih sastanaka i zabava.

Cijela jahta je prekrivena AV sustavom i Internet mrežom. Sve 3 palube povezane su putničkim liftom, a poseban lift se koristi za nošenje hrane iz galerije u salon. Podvodna svjetla i osvjetljeni logo firme daju specijalan večernji efekt.

Za informacije o najmu Katine, pišite na operational.plovidba@brodosplit.hr

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »