Naši proizvodi

Krovne konstrukcije

Proizvodi s Brodosplitovim potpisom prepoznatljivi su širom svijeta kao poslovni uspjeh i kupca i graditelja, a današnji autoritet i povjerenje koje brojni klijenti poklanjaju Brodosplitovim stručnjacima rezultat su dugogodišnjeg uspješnog rada i visoke kakvoće različitog asortimana proizvodnje.

Brodosplit može ponuditi, projektirati i izgraditi sve tipove specijalnih konstrukcija za potrebe naručitelja poput čeličnih stupova za vjetroelektrane, krovnih konstrukcija za sportske dvorane (Spaladium Arena Split), pilona za naftne platforme, razne tipove dizalica za hidroelektrane i električne centrale brodskih i krovnih dizalica za obnovu spomenika kulturne baštine.

U projektu gradnje Spaladium Arene u Splitu Brodosplit je izradio krovište velike i male dvorane iz visokočvrstog čelika s granicom razvlačenja 690 N/mm2. Visokočvrsti čelik je vrlo zahtjevan za zavarivanje (predgrijavanje i ograničen unos topline), međutim Brodosplit je čitav posao uspješno realizirao.

Spaladium Arena je višenamjenska sportska dvorana, izgrađena za potrebe Svjetskog prvenstva u rukometu 2009. Namijenjena je za niz sportova odnosno za pripreme, treninge i sl.

Kontakt obrazac

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »