Naši proizvodi

Metalne konstrukcije

Brodosplitov inženjering i projektiranje dovode sve dizajnerske i inženjerske zahtjeve od ideje do realizacije, uključujući analize i simulacije, zatim tehnologije zavarivanja čeličnih i drugih materijala, kompletna interijerska rješenja, automatizaciju, integraciju, procesnu opremu i mnoga druga područja. Stručnjaci Brodosplita su sposobni u kratkom roku izraditi projekt i započeti s izradom produkcije. U stručnim krugovima, Brodosplit se redovito apostrofira kao tvrtka koja ne prodaje standardne proizvode, nego krojačkim rječnikom izrađuje ih 'po mjeri'. Brodosplit može projektirati i izgraditi sve poznate vrste brodova i specijalnih konstrukcija, kao što su krovne konstrukcije za sportske dvorane (Spaladium arena u Splitu), stupove za naftne i plinske platforme (Labin, Marica, Ivana A), razne vrste dizalica za hidroelektrane (HE Lešće) i elektrane (TS Dugopolje), te brodske i krovne dizalice za restauraciju spomenika kulturnog baštine (Jupiterov hram u Dioklecijanovoj palači).

Izgradnjom najvećeg na svijetu okomitog generatora vrućeg plina na ugljen ili silosima zapremnina 50, 110 i 220 m3 namijenjenih cementarama, čeličnih stupova za vjetroelektrane te lučkih portalnih dizalica za kontejnerski pretovar, hidraulički upravljanih podmorskih podizača naftovoda koji na 3000 m morske dubine mogu podizati cjevovode težine i do 25 tona te izgradnjom komponenti za najduži hrvatski most preko Drave u Osijeku, na paneuropskom cestovnom koridoru Vc dokazujemo da smo konkurentni i kvalitetni u međunarodnim relacijama i da je splitsko brodogradilište u mogućnosti izgraditi vrlo složene i zahtjevne čelične konstrukcije. Provodi se stroga kontrola kvalitete te svi proizvodi imaju garantno razdoblje tijekom kojeg se uočene ili nastale nesavršenosti brzo i učinkovito otklanjaju u uskoj suradnji sa stručnjacima iz brodogradilišta i klijentom.

Kontakt obrazac

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »