Brodosplit

Terenska nastava u Brodosplitu

Terenska nastava u Brodosplitu postala je nezaobilazna za brojne obrazovne ustanove iz Hrvatske, ali i iz svijeta. Godišnje nas posjeti gotovo tisuću učenika i studenata.

Sve je veći interes i među vrtićkom dobi, pa najmlađima omogućavamo jedinstvenu priliku da istraže svijet brodogradnje i kako se postaje škveraninom. U muzeju brodogradilišta mogu se razgledati makete brodova i brodograđevnog alata koji se nekada koristio, a potom ih upoznajemo s projektantima kako bi naučili osnove crtanja (projektiranja) brodova.

Ovo brodogradilište predstavlja izvrsno okruženje za stjecanje praktičnih iskustava jer učenicima i studentima omogućuje da direktno vide kako se teorija primjenjuje u stvarnom svijetu. Osim toga, terenska nastava produbljuje već postojeću suradnju između obrazovnih ustanova u Hrvatskoj i Brodograđevne industrije Split, ne samo kroz ovakav tip nastave, već i kroz mogućnosti zapošljavanja.

Mnogi od tih studenata ozbiljno razmišljaju o budućem zaposlenju u Brodosplitu kako bi razvili svoje karijere i ostvarili svoje ambicije. Uprava Brodosplita spremna je podržati ih, pružiti im priliku te osigurati uvjete koje zaslužuju.

Kontakt obrazac

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »