NAŠI PROJEKTI

Monet-bezvremenska ljepotica

Neke stvari su jednostavno bezvremenske i njihova ljepota na jedan specifičan Marylin Monroevski način nikada ne blijedi.

Jedan takav primjer holivudske ljepote među našom flotom je i Monet, šarmantnog gatsbijevskog interijera, paluba koje oduzimaju dah, puno sjedećeg prostora za opuštanje. S druge strane, tu je moderna AV oprema za prezentacije na korporativnim okupljanjima.

Knjižnica nudi raskošnu paletu knjiga i časopisa, a locirana je na palubi Lumiere. Ostakljena blagavaonica može smjestiti do 65 putnika i pruža 360 pogled na eksterijer.

Otvoreni Bar & Lounge se prema vašim željama presvlači u ugodno mjesto za čitanje i opuštanje ili ples.

Kako ne biste gubili vašu rutinu vježbanja tijekom putovanja, tu je teretana na brodu sa zavidnim brojem modernih sprava za vježbanje.

M/S Monet dugačak je 68 metara i može ugostiti do 60 ljudi u 30 dvokrevetnih kabina, lociranih na Camille, Parisian i Lumiere palubama.Sve kabine su klimatizirane, imaju mini bar, telefon i LED TV. M/S Monet također nudi besplatni Wi-Fi Internet.

Za informacije o najmu Moneta, pišite na operational.plovidba@brodosplit.hr

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »