NAŠI PROJEKTI

Rezidencijalni i industrijski kontejneri

Iz tvrtke u grupaciji Brodosplit-Holding d.o.o. tijekom listopada 2016. godine obavljena je isporuka prijenosnih stambenih kontejnera ugovorenih za tvrtku NapCap Limited iz grupacije R.W. CHELSEA HOLDINGS LTD sa sjedištem na Cipru.

NapCap kontejneri su klimatizirani i izolirani od vanjskih utjecaja, kao što su vjetar, prašina i vlaga. Dizajnirani su da se mogu brzo montirati i demontirati te transportirati bilo gdje u svijetu, a namijenjeni su životu u nepovoljnim uvjetima, ekstremnim temperaturnim razlikama, područjima jakih vjetrova, visokih temperatura i vlažnosti zraka.

Svaki kontejner je dugačak 12 m, širok 2,1 m i visok 2,5 m, a podijeljen je na dva stambena prostora od kojih svaki ima kupaonicu. U stambenom prostoru se nalazi bračni krevet, ugrađeni hladnjak, stol, kauč, ormar, dva PVC prozora, klima uređaj, LED TV, internet veza i telefon. Kupaonica je potpuno opremljena tuš kabinom, bojlerom, umivaonikom i školjkom. Jedinice imaju i električne instalacije i osigurače.

2014. godine NapCap je pristupio Brodosplit-Holdingu s nacrtima za izradu stambenih kontejnera visokog standarda, posebno dizajniranih za rad na terenu u zahtjevnim okruženjima. Spremnici su trebali biti tvrdi (u stanju izdržati ekstremne temperature i vremenske uvjete), jednostavni za transport i imati interijer iznimnog standarda kakvog trenutačno nema na tržištu.

Umjesto flat-pack jedinica koje druge tvrtke koriste, a zatim sagrade na licu mjesta, NapCap je želio stvoriti gotov kontejner s unutrašnjosti koja je napravljena po mjeri i odražava kvalitetu i trajnost. NapCap se obratio nekoliko brodogradilišta u svijetu, ali Brodosplit je bio taj koji je imao stručnost i fleksibilnost potrebnu za realizaciju ovog projekta.

 Brodosplit-Holding je isporučio ukupno 72 prijenosna stambena kontejnera za naručitelja tvrtku NapCap.

Svakom novom serijom kontejnera i uzimajući u obzir povratne informacije od klijenata, detalji unutrašnjosti se prilagođavaju kako bi omogućili životni standard izuzetno visoke kvalitete koji se obično ne nalazi u smještaju na radnim područjima. Ovaj posao je obavljen partnerski putem tehnologije koja nudi ugodne i sigurne prijenosne kontejnere za život i rad u nepovoljnom i nestabilnom okruženju.

Šireći svoju uobičajenu ponudu usluga, tvrtka Brodosplit-Holding je izgradila čelične kontejnere s vatrootpornom izolacijom, uz izgradnju i instaliranje interijera. Unutrašnjost spremnika je pažljivo dizajnirana kako bi udovoljila svim potrebama života u malom prostoru. Mogu biti dizajnirani tako da budu u funkciji poslovnog prostora, klinike ili teretane ili bilo koje druge svrhe koju klijent zahtjeva.
Ovom proizvodnjom, Brodosplit-Holding d.o.o. je dokazao svoju konkurentnost u gradnji složenih i zahtjevnih čeličnih konstrukcija na sva tri ključna područja: rokovi, kvaliteta i cijena.Namijenjeni su za sigurni smještajni kamp Chelsea Village, u blizini međunarodne zračne luke u Mogadishu u Somaliji. Kamp je u skladu sa standardima Ujedinjenih naroda,  a NapCap kontejneri će postati dom daleko od doma za sve one koji rade u Mogadishu na terenskim operacijama.

 

Kontakt obrazac

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »