Plovila

Klara

Motorni jedrenjak s tri jarbola tzv. trojarbolna škuna dužine je 63,95 metara, širine 10 metara i visine do glavne palube 5,35 metara.

U 18 dvokrevetnih luksuzno uređenih kabina smješteno je 36 putnika, a opslužuje ih 9 članova posade.

Trojarbolni jedrenjak ima klasu putničkih brodova neograničene plovidbe po svim morima svijeta te će tijekom domaće turističke sezone plovili Jadranskim morem i Mediteranom, a van sezone Karipskim otočjem i drugim turističkim destinacijama.

Trup i nadgrađe su od čelika, a jarboli su od aluminijske legure. Dva pogonska motora snage 400 kW omogućavaju joj plovidbu brzinom većom od 11 čvorova.

Pramčani stabilizatori osiguravaju ugodno putovanje i smanjenje ljuljanja dok je brod privezan, dok joj kapacitet spremnika za gorivo i vodu, te prostora za čuvanje namirnica, omogućava autonomiju od 14 dana i/ili 2000 NM. Kapacitet kuhinje omogućava spremanje jela do 50 osoba. Poseban noćni ugođaj stvaraju 18 podvodnih svjetala. Putnicima će biti vrlo zanimljivo i ugodno boraviti na jedrenjaku s funkcionalnim jedriljem zbog niza sadržaja poput jacuzzija i saune, a iskusit će i prave užitke jedrenja.

Izgradnjom jedrenjaka širi se i jača ‘Brodosplitova’ flota putničkih brodova visoke klase, ali i obogaćuje hrvatska turistička ponuda čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.

Za informacije o najmu Klare, pišite na info@divcruises.com

www.divcruises.com 

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »