Plovila

Katina

Najveća motorna jahta u Hrvatskoj među svjetskom elitom. Upoznajte Katinu.

Jahta duljine 60 metara može na svoje tri palube u šest VIP kabina primiti 12 putnika, o kojima se brine 15 članova posade, a namijenjena je za krstarenje Mediteranom i Karipskim otocima, ali i za oceanska krstarenja, sukladno certifikatima Hrvatskog registra brodova i kodu Maršalskih otoka. Trup i nadgrađe su od čelika, a kormilarnica od aluminijske legure. Dva pogonska motora snage 1000 kW omogućavaju joj plovidbu brzinom većom od 14 čvorova. Upravljanje propulzijom izvedeno je daljinski iz kormilarnice, kao i dodatnom prijenosnom konzolom 'plug&play'.

Dva para vrhunskih stabilizatora 'zero speed' osiguravaju ugodno putovanje i smanjenje ljuljanja dok je jahta privezana, dok joj kapacitet spremnika za gorivo i vodu, te prostora za čuvanje namirnica, omogućava autonomiju od 4000 NM. Kapacitet kuhinje omogućava spremanje jela do 50 osoba.

Šest luksuzno uređenih VIP kabina za goste smješteni su na gornjoj palubi, a prostrani salon i soba za sastanke, može istovremeno primiti po 35 osoba za poslovne susrete, prezentacije ili zabave.

Cijela jahta pokrivena je audio-video zabavnim sustavom, kao i priključcima za internetsku mrežu. Sve tri palube povezuje putničko dizalo, a hrana se iz kuhinje do salona doprema posebnim liftom. Poseban noćni ugođaj stvaraju podvodna svjetla i svjetleće ime jahte. Opremljena je saunom, jacuzzijem, bolnicom i teretanom.

Katinu između ostalih razlikuje i stavlja u prvi plan i visoka pokrivenost najsuvremenijom opremom za vodene i adrenalinske sportove kao što su daske za jedrenje, vodeni skuteri, vodeni park, tobogani, kajaci, daske za veslanje, fly board, bicikle, banane i ostale slične igračke za vuču, wakeboard, skije za vodu, oprema za ronjenje, oprema za sportski ribolov i big game, jetpack, hover board, sea bob i sl.

Izgradnjom ove jahte Brodosplit ulazi u svijet jahti i ne mijenja svoju koncepciju, jer je snaga i vrlina splitskog škvera u tome da može dizajnirati i graditi manje, srednje i velike brodove, različitih namjena.

Za informacije o najmu Katine, pišite na operational.plovidba@brodosplit.hr 

Kontakt obrazac

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »