Novosti

Sveti Nikola darivao djecu radnika Brodosplita

Split, 2. prosinca 2018. – S kočijom i konjima, malo ranije ove godine u Brodosplit je svratio sveti Nikola i djeci radnika donio radost i pune vreće lijepih poklona.

Objavljeno: 02.12.2018.

Djeca su se došla zabaviti u nesvakidašnjoj vožnji kočijom ili se slikati na konjima, a muzej brodogradilišta u kojem je upriličen doček i podjela darova, gotovo je postao pretijesan za svu djecu koja su došla pozdraviti omiljenog dječjeg sveca.

U pratnji roditelja, baka i djedova, velike i one skroz male 'Škverane', najviše su naravno razveselili pokloni, i to njih 1276 pripremljeni u veeeelikim vrećama.

Lijepa se tradicija u kompaniji time nastavila i ove godine, gdje se promiču korporativne vrijednosti i odnosi među svim zaposlenicima na temeljima odnosa kao među članovima obitelji, uz stalne napore za uzajamnom podrškom i napretkom.

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »