Brodosplit

Brodograđevni institut

Objavljeno: 02.02.2022.

Brodograđevni Institut osnovan je sa ciljem provođenja istraživanja i razvoja u prirodnim, tehničkim i tehnološkim znanostima u svrhu poboljšanja proizvoda i usluga u brodograđevnoj industriji primjenom novih spoznaja i tehnologija. Istraživanje i razvoj u svrhu optimizacije proizvodnje, povećanja kvalitete, skraćenja rokova izrade te razvoj tehnologija koje omogućuju isporuku sofisticiranih brodova s većom dodanom vrijednosti kroz visoki nivo složenosti opreme, primarna su zadaća Instituta.

Područja na kojima Institut provodi istraživanja su brodovi i objekti morske tehnike, propulzija i energetski sustavi, napredni materijali i tehnologije, robotika i mehatronika, digitalne tehnologije te održivo inženjerstvo.

Institut pruža svoje usluge matičnom brodogradilištu Brodosplit, unutar grupacije DIV, te vanjskim naručiteljima, etablirajući se kao regionalni centar za istraživanja na području pomorskih tehnologija.

NAŠA MISIJA

Istraživanje i razvoj naprednih rješenja i inovativnih proizvodnih procesa na području pomorskih tehnologija i njihova praktična primjena u brodograđevnoj industriji.

NAŠA VIZIJA

Regionalni centar za inovativna rješenja na području pomorskih tehnologija.

OSNOVNE INFORMACIJE

Brodograđevni institut d.o.o. za znanstvena istraživanja
Adresa (sjedište) tvrtke: Put Supavla 21/B
E-mail: institut@brodosplit.hr
Broj telefona:  +385 99 2748 182
Bankovni račun (IBAN): HR2523600001102878377
Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d.
OIB: 04696604038
Matični broj: 5287332
MBS: 060420115

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »