Brodogradnja

Tehnološki napredan brod za polarne ekspedicije

Tehnološki napredan brod za polarne ekspedicije ''Ultramarine'' izgrađen je za američku tvrtku Quark Expeditions, u sastavu Travelopia grupacije.

Tehnološki napredan brod za polarne ekspedicije ''Ultramarine'' izgrađen je za američku tvrtku Quark Expeditions, u sastavu Travelopia grupacije.

Ultramarine je dugačak 128 metara i širok 21,5 metara, a može primiti do 200 putnika o kojima se brine 140 članova posade u 103 luksuzno uređene kabine i javnim prostorima te ima nevjerojatnu paletu avanturističkih opcija za sve njih.

Svaki segment Ultramarine-a je dizajniran i projektiran kako bi njegova posada s lakoćom odvela goste duboko u polarnu divljinu, bolje nego ikad prije. Novi brod u rukama jedne od najiskusnijih posada u ekspedicijskoj industriji omogućit će stvaranje istinski imerzivnih avantura izvan broda uz paralelno superiorno iskustvo na brodu. 

128 metara dug Ultramarine može ugostiti 199 ljudi, a sadržava:

  •  Dva dvomotorna helikoptera i dva heliodroma:

Dva helikoptera H145, kojima se upravlja s dva heliodroma, omogućit će većem broju putnika doživljaj novih odredišta dostupnih samo zrakom i uživanje u jedinstvenim krajolicima polarnih regija iz zraka, što na drugim brodovima nije bilo moguće.

  •  Dvadeset Zodijaka koji se mogu brzo rasporediti

20 Zodijaka koji se mogu brzo rasporediti na četiri točke ukrcavanja podrazumijevaju to da ekspedicijski tim može ukrcati putnike i teret na zodijake brže, sigurnije i lakše nego ikad prije.

  •  Najveći izbor avanturističkih opcija u industriji:

Ultramarine, sa svoja dva helikoptera i 20 Zodijaka koji se mogu brzo rasporediti ponudit će najširi opseg avanturističkih mogućnosti van broda u industriji, omogućavajući gostima da samostalno kreiraju izgled vlastitog polarnog iskustva. To uključuje, između ostalog, razgledavanje helikopterom, heli-planinarenje i alpski kajak uz podršku helikoptera.

  •  Napredne značajke održivosti:

Značajke održivosti broda uključuju Micro Auto Gasification System (MAGS), vodeći sustav u industriji koji pretvara otpad u energiju na mjestu na kojem nastaje. MAGS uklanja utjecaj broda na okoliš, nudeći inovativnu značajku održivosti koja premašuje sve industrijske standarde.

O Quark Expeditions®-u:

Specijaliziran za ekspedicije na Antarktiku i Arktik, Quark Expeditions® je vodeći pružatelj polarnih avanturističkih putovanja posljednja tri desetljeća. Uz raznovrsnu flotu posebno opremljenih brodova za male ekspedicije, ledolomce i jedinstvene avanture na kopnu, Quark Expeditions nudi svojim putnicima neusporediv pristup najudaljenijim mjestima na zemlji. Vođeni strastvenim i iskusnim ekspedicijskim timovima, uključujući znanstvenike, prirodnjake i istraživače, program na brodu Quark Expeditionsa usredotočen je na interakciju gostiju, a sve kako bi educirali i obogatili iskustva putnika.

Kontakt obrazac

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »