Brodogradnja

Caspian Star

Luksuzna motorna jahta. Upoznajte Caspian Star.

Luksuzna motorna jahta 'Caspian Star' duljine 60 metara, širine 10.68 metara, visine do glavne palube 4.5 metara i gaza u punom opterećenju 3.1 metar može na svoje tri palube u tri raskošne VIP kabine primiti 6 putnika, o kojima se brine 10 članova posade, a namijenjena je za krstarenje Kaspijskim jezerom, ali i za oceanska krstarenja, sukladno certifikatima Hrvatskog registra brodova i kodu LY2.

Trup i nadgrađe su od čelika, a kormilarnica od aluminijske legure. Dva pogonska motora snage 880 kW omogućavaju joj plovidbu brzinom većom od 13 čvorova. Upravljanje propulzijom izvedeno je daljinski iz kormilarnice.

Dva para vrhunskih stabilizatora osiguravaju ugodno putovanje i smanjenje ljuljanja dok je jahta privezana, dok joj kapacitet spremnika za gorivo i vodu, te prostora za čuvanje namirnica, omogućava autonomiju od 4000 NM.

Za vlasnika i goste predviđene su tri raskošne VIP kabine na gornjoj palubi u koje se može smjestiti šestero putnika. Na kraćim relacijama jahta na svoje tri palube, u dva velika luksuzno opremljena salona i pratećim javnim prostorima, može istovremeno primiti do 70 gostiju za poslovne susrete, prezentacije ili zabave.

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »