Priopćenja

Brodosplit ima potrebe za novim radnicima

Brodosplitova Uprava nastavlja s odlučnim koracima prema jačanju proizvodnih kapaciteta. U sklopu procesa oporavka i stabilizacije, nakon niza odrađenih predradnji financijskog karaktera, donijeta je strategija koja predviđa angažiranje znatnog broja novih radnika. Ovaj ključni korak nužan je za uspješan završetak postojećih projekata te realizaciju novih ugovora. Uz povratak određenog broja iskusnih stručnjaka, nadamo se značajnom pojačanju proizvodnje tijekom ovog ljeta, s planiranim zapošljavanjem oko 300 novih radnika. Ovaj potez nije samo investicija u naše projekte, već i u budućnost tvrtke, osiguravajući njen kontinuirani rast i uspjeh.

Brodosplit ima potrebe za novim proizvodnim radnicima, ali i radnicima specijalističkih struka. Vjerujemo u dobar odaziv direktnog zapošljavanja s tržišta rada, kao i suradnju s specijaliziranim tvrtkama putem kooperacije. U tvrtki nudimo stimulativna primanja, odlične uvjete rada te rad u vrlo dinamičnom okruženju uz mogućnost napredovanja.

Za kompaniju koja se uspješno othrvala prijetnji stečaja otvara se novo poglavlje, što znači da će se ovime omogućiti da započete poslove dovršimo u razumnim rokovima, ali nakon što smo prethodno uspješno riješili financiranje svih tih poslova koji su bili na čekanju.

Također je bitno naglasiti da je refinanciranje obveza Brodosplita bilo odgođeno duže od godine dana zbog ishođenja dozvola koje su bile potrebne u SAD-u sa strane OFAC-a, sastavnice njihovog Ministarstva financija, slijedom sankcija uvedenih ruskim bankama nakon početka rata u Ukrajini.

Dugo smo čekali na odobrenja, a to je negativno utjecalo na dinamiku ugovorenih poslova i rezultate poslovanja. Tome se sad staje na kraj, pa ćemo uspostaviti sve proizvodne procese kako bi se vratili na prijašnje pozicije kada smo radili najsloženije projekte.

S povratkom dijela starih radnika, te dolaskom novih radnika, nakon uspješnog refinanciranja, u upravi Brodosplita vjerujemo u potpuni oporavak i nastavak uspješnog poslovanja.

Popis zanimanja za koja su oglašene potrebe, s detaljnim informacijama i uvjetima za zapošljavanje:

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »