Plovila

Caspian Star

Upoznajte Caspian Star.

Jahta duljine 60 metara, širine 10.68 metara, visine do glavne palube 4.5 metara i gaza u punom opterećenju 3.1 metar može na svoje tri palube u tri raskošne VIP kabine primiti 6 putnika, o kojima se brine 10 članova posade, a namijenjena je za krstarenje Kaspijskim jezerom, ali i za oceanska krstarenja, sukladno certifikatima Hrvatskog registra brodova i kodu LY2.

Izgrađena je na platformi 'mini-cruisera', trup i nadgrađe su od čelika, a kormilarnica od aluminijske legure. Dva pogonska motora snage 880 kW omogućavaju joj plovidbu brzinom većom od 13 čvorova. Upravljanje propulzijom izvedeno je daljinski iz kormilarnice.

Dva para vrhunskih stabilizatora osiguravaju ugodno putovanje i smanjenje ljuljanja dok je jahta privezana, dok joj kapacitet spremnika za gorivo i vodu te prostora za čuvanje namirnica, omogućava autonomiju od 4000 NM

Za vlasnika i goste predviđene su tri raskošne VIP kabine na gornjoj palubi u koje se može smjestiti šestero putnika. Na kraćim relacijama jahta na svoje tri palube, u dva velika luksuzno opremljena salona i pratećim javnim prostorima, može istovremeno primiti do 70 gostiju za poslovne susrete, prezentacije ili zabave.

Luksuzna putnička jahta „Caspian Star“ izgrađena je za manje od 11 mjeseci od početka rezanja čelika što je svojevrsni rekord u brzini izgradnje ovoga tipa broda. Ovaj projekt, nakon triju putničkih brodova za kružna putovanja građenih za tržište SAD-a u razdoblju od 2006.-2008. godine, predstavlja iskorak Brodosplita na tržište putničkih brodova visoke klase.

[GALLERY_76]

 

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »