Priopćenja

Romantični kruzer 'Monet' konačno u floti tvrtke Noble Caledonia

Svijet se polako vraća u normalu, pa se u flotu ugledne britanske tvrtke Noble Caledonia danas vratio i 'Brodosplitov' elegantni krstaš 'Monet' u vlasništvu Brodosplit-Plovidbe.

Objavljeno: 08.04.2022.

Svijet se polako vraća u normalu, pa se u flotu ugledne britanske tvrtke Noble Caledonia danas vratio i 'Brodosplitov' elegantni krstaš 'Monet' u vlasništvu Brodosplit-Plovidbe. S dvije godine zakašnjenja, nakon što je ušao flotu brodova jednog od najcjenjenijih europskih putničkih operatera ispriječila se pandemija korona virusa i zabrana plovidbi.

- Dobro došli u Noble Caledonia kapetane, rekao je Mike Deegan, direktor flote brodova uručivši kompanijsku zastavu Josipu Pađenu kapetanu Moneta. Brod je uspješno prošao pregled prije početka kružnih putovanja, pa sam oduševljen što vam mogu dodijeliti zastavu naše tvrtke. Želim vam sigurnu plovidbu i mirno more. Sretno na ukrcaju prvih gostiju za nekoliko tjedana, istaknuo je gosp. Deegan.

Noble Caledonia vodeći je svjetski operater za krstarenja malim brodovima. Ako ste jedni od onih kojima su privlačni veliki turistički brodovi koji ugošćuju tisuće putnika tada, naravno, ovo nije brod za vas. No, ako više volite neformalnu i toplu atmosferu sličniju atmosferi privatne jahte u kombinaciji s programom putovanja posvećenom otkrivanju i opuštanju, ne morate tražiti dalje.

Monet je uređen je 'Getsbijevskim' interijerom i palubama s puno sjedećeg prostora za čitanje i opuštanje. Nosi ime francuskog impresionističkog slikara Oscar-Claude Moneta, čijim vjernim reprodukcijama je ispunjen sav javni prostor i kabine za putnike. Knjižnica nudi paletu knjiga i časopisa, a otvoreni bar & lounge se prema željama putnika presvlači u ugodno mjesto za opuštanje i ples.

Dug je 68 metara i glavne pogonske strojeve Caterpillar ukupne snage 1000 kW koji mu omogućavaju brzinu od 12 čvorova. U 30 kabina može se smjestiti 60 putnika o kojima brigu vodi 27 članova posade. Sve kabine su klimatizirane, imaju mini bar, telefon, LED TV i Wi-Fi Internet.

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »