Priopćenja

Obavijest o mjeri dodatne zaštite zaposlenika Škvera od većeg prodora koronavirusa

Objavljeno: 03.12.2020.

Poštovani radnici, s obzirom na povećanje novooboljelih u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji, postoji realna opasnost da se virus COVID-19 počne nekontrolirano širiti i u tom slučaju će neminovno zahvatiti veliki broj Brodosplitovih radnika. Kako bi dodatno smanjili rizik od takvog raspleta i zaštitili ključne projekte u izgradnji, poglavito dovršetak izgradnje polarnog kruzera 'Ultramarine' i gradnju polarnog kruzera 'Janssonius' na navozu br.3 te proizvodnju elemenata mosta 'Ston' Uprava Brodosplita donijela je odluku da dio radnika pošalje na korištenje godišnjih odmora od 07. prosinca 2020. godine kao dodatnu mjeru zaštite Škvera od većeg prodora koronavirusa.
Očekuje se da će s minimalnim brojem neophodnih radnika prisutnim u Brodosplitu smanjiti rizik na razumnu mjeru i uspješno u ugovorenim rokovima završiti sve ključne projekte, čije bi eventualno zaustavljanje zbog širenja epidemije bilo fatalno. Zatvaranje brodogradilišta nam u niti jednom trenutku nije bila opcija, zato moramo napraviti sve kako bi se to izbjeglo. Ostanimo odgovorni, čuvajte sebe, kolege, a poglavito vaše obitelji. Nadamo se da će se situacija s pandemijom uskoro smiriti te da ćemo se čim prije moći vratiti prijašnjim, normalnim životima i uobičajenim radnim aktivnostima.

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »