Novosti

Korejski veleposlanik posjetio Brodosplit

Split, 19. studenoga 2018. - Veleposlanik Republike Koreje u Republici Hrvatskoj, Nj.E. Park Won-sup u pratnji g. Lee Dong-hee, konzula i savjetnika za ekonomske poslove Republike Koreje u Republici Hrvatskoj posjetili su danas Brodograđevnu industriju Split.

Objavljeno: 19.11.2018.

Veleposlanika Republike Koreje dočekali su izvršni direktor Zoran Kunkera i Patrick Michalak, voditelj izvanbrodograđevne prodaje koji su ih upoznali s trenutnim projektima koji su u tijeku.

U korejskim gospodarskim krugovima poznato je ime Brodosplita. Upravo su početkom sedamdesetih u splitskom brodogradilištu iskustva u gradnji složenih trgovačkih brodova stjecali brojni današnji brodograđevni stručnjaci iz Koreje.

Nakon predstavljanja škvera kroz aktualne projekte, gosti su obišli pogone i upoznali se s kapacitetima i proizvodnim mogućnostima tvrtke, a poseban su interes pokazali za polarne kruzere u izgradnji i već završeni najveći jedrenjak na svijetu.

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »