Priopćenja

Izaslanstvo SAD-a posjetilo Brodosplit

Objavljeno: 30.07.2021.

Split, 30. srpnja 2021. - Otpravnik poslova Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, Mark Fleming, u pratnji Alexandera Henegara, voditelja političkog i gospodarskog odjela i Krunoslava Badela, specijalista za politička pitanja, posjetio je danas Brodograđevnu industriju Split.

Predstavnici uprave predstavili su gostima aktualne projekte, kao i poslove u cestogradnji.

Nakon predstavljanja škvera gosti su obišli pogone i upoznali se s kapacitetima i proizvodnim mogućnostima tvrtke. Osim sa nedavnom isporukom tehnološki naprednog broda za polarne ekspedicije 'Ultramarine' koji je izgrađen za američkog naručitelja tvrtku Quark Expeditions visokim gostima je predstavljen i treći brod iz programa brodova za polarna krstarenja, kojega se trenutno gradi u Škveru čime se Brodosplit pozicionira u svjetskog lidera graditelja polarnih kruzera.

Visoki gosti izrazili su veliko zadovoljstvo viđenim te kvalitetom izgrađenih novogradnji, koje su, kako su rekli, impresivne.

 

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »