Priopćenja

Brodosplit nije u blokadi! – Zločinačka organizacija Sinčić-Palfi lažu i objavljuju falsifikate

Ili što se događa u našoj državi od kada su kradljivci po samoposlugama stekli pomagače sa zastupničkim imunitetom?

Objavljeno: 31.01.2020.

Pripadnici zločinačke organizacije Sinčić-Palfi ponovo lažu – Brodosplit nije u blokadi!

OPG (obiteljsko političko gospodarstvo pripadnika zločinačke organizacije) Sinčić-Palfi po tko zna koji put nasrće na Brodosplit pokušavajući ga uništiti lažnim vijestima. Onima koji plaćaju taj njihov OPG ne ide onako kako su planirali, pa su zato bijesni.

Najprizemnijim lažima i manipulacijama koje su do sada koristili ovaj su put nadodali i falsifikat o navodnoj blokadi Brodosplita d.d. Poslovna.hr nije objavila tu lažnu informaciju, a od FINA-e smo dobili potvrdu da Brodosplit u zadnjih šest mjeseci nije ni dana bio u blokadi. Ne samo to već je svima poznato da zadnje četiri godine poslujemo s pristojnim profitom, a pozitivno poslovanje se nastavlja i u 2020.

Čekamo da se točno utvrdi porijeklo falsifikata kojega je na Sinčićevoj Facebook stranici objavila drugi član OPG-a – Palfi. A nakon toga ćemo nadopuniti kaznene prijave za političku korupciju i trgovanje utjecajem koju smo podnijeli USKOK-u protiv Obiteljskog političkog gospodarstva Palfi-Sinčić, odnosno njihovog zločinačkog udruženja kojega je osmislila i njime upravlja upravo Palfi, a Sinčić je samo megafon ili zvučnik.

Ako netko i ne zna zašto Palfi ne istupa javno i ne objavljuje ništa pod svojim imenom već sve objavljuje pod Sinčićevim, odgovor je vrlo jednostavan – zato što Sinčić ima zastupnički imunitet. Naime, nakon što je Palfi shvatila da joj lažno predstavljanja titulom diplomiranog inženjera i krađe po samoposlugama, u kojim je više puta zatečena u svom rodnom kraju, nisu unosne – odlučila se baviti politikom! A glavna joj je preokupacija kako se može vidjeti iz Sinčićevih nastupa baš, gle čuda - borba protiv korupcije koja je od velikog interesa javnosti. Taj interes Palfi je išao na ruku, sve dok javnost ne zna da se pod egidom antikorupcije Palfi bavi najtežim oblikom političke korupcije i trgovanjem utjecajem, tako da ona „ugovara“ poslove, a Sinčić zavisno od njezinih dogovora brani ili napada koga mu ona zapovjedi, jer on ima zastupnički imunitet, a očito i ne pita ili komplicira previše.

Zbog te njezine rabote se i raskolila stranka kojom je Palfi upravljala. Sve se to moglo vidjeti i u medijima, a ono što javnost i nadležne institucije još ne znaju imena su poduzetnika koji su bili prisiljeni plaćati reket, ali ne na stranački račun. Sigurni smo da i novac kojega taj OPG prima od ostalih pripadnika zločinačke organizacije za pokušaj uništenja Brodosplita ide na privatni, a ne na stranački račun.

Mi se napada tog zločinačkog OPG-a ne bojimo, borit ćemo se i dalje protiv njih. Istinom protiv njihove laže, ne samo zbog Brodosplita i njegovih radnika, nego zbog cijelog našeg društva.

Nećemo dozvoliti da nam oni koji su do jučer krali po samoposlugama, a danas se bave najcrnjom političkom korupcijom, viču držite lopova i uništavaju poslove, projekte, radna mjesta, a i cijele tvrtke. Pozivamo sve izložene njihovom reketu i ostalim protuzakonitostima da se jave nadležnim institucija koje marljivo prikupljaju informacije i dokaze o njihovoj korupciji. Očekujemo da će Uskok uskoro imati dovoljno dokaza.

Povratak

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »