Vijesti

Vijesti

BRODOSPLIT NA SAJMU VOJNE I OBRAMBENE INDUSTRIJE I TEHNOLOGIJE

19/02/17 - U Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima se od 19. do 23. veljače održava 13. Sajam naoružanja i vojne opreme IDEX 2017., najveći svjetski sajam vojne i obrambene industrije i tehnologije, ujedno jedina međunarodna izložba naoružanja i vojne opreme na području Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike.

Više...

ZAPOČELA IZGRADNJA NOVOG KRUZERA

15/02/17 - U Brodograđevnoj industriji Split na stroju za rezanje limova 15. veljače 2017. godine započela je obrada čelika za Novogradnju 538, putnički brod za krstarenja koju tvrtka u grupaciji Brodosplit-BSO d.o.o. gradi za domaćeg naručitelja tvrtku Brodarstvo Marasović d.o.o. iz Krila Jesenice.

Više...

PRIMOPREDAJA JUBILARNOG DESETOG ‘MINI KRUZERA’

23/01/17 - U Brodograđevnoj industriji Split 23. siječnja 2017. godine u more je položena Novogradnja 545, brod za nautički turizam izgrađen za domaćeg naručitelja tvrtku Mladin Punta d.o.o. u vlasništvu obitelji Mladin iz Jesenica.

Više...

NOVI POSLOVNI USPJEH BRODOSPLITA – UGOVORENA GRADNJA BRODA ‘HONDIUS’ ZA KRSTARENJA U POLARNIM PODRUČJIMA

23/11/16 - Nakon višemjesečnih pregovora i niza ponuđenih tehničkih inovativnih rješenja, Brodosplit je dobio posao izgradnje broda 'Hondius’ za krstarenja polarnim područjima. Ugovor je potpisan s tvrtkom Oceanwide Expeditions, vodećom kompanijom za putnički turizam u polarnim područjima iz grada Vlissingena u Nizozemskoj.

Više...

POSJET VOJNOG IZASLANSTVA I FRANCUSKIH VELEPOSLANIKA U REPUBLICI HRVATSKOJ

15/11/16 - U okviru dolaska francuske nuklearne podmornice ''Rubis'' u Split, 15. studenoga 2016. godine Brodograđevnu industriju Split posjetili su predstavnici francuskog vojnog izaslanstva i francuski veleposlanici u Republici Hrvatskoj Corinne Meunier i Philippe Meunier.

Više...

PRIMOPREDAJA VATROGASNIH SPASILAČKIH ČAMACA

20/10/16 - U organizaciji Hrvatske vatrogasne zajednice, 20. listopada 2016., u prostoru Vatrogasne zajednice Karlovačke županije održana je svečana primopredaja vatrogasnih čamaca za spašavanje.

Više...

IZASLANSTVO VOJNO-DIPLOMATSKOG ZBORA U POSJETI BRODOSPLITU

20/10/16 - U sklopu dvodnevnih aktivnosti međunarodne obrambene suradnje između MORH-a i vojno-diplomatskog zbora u RH (VDZ-a), vojni izaslanici akreditirani u Republici Hrvatskoj 19. listopada su prisustvovali održavanju vojne vježbe ‘’HARPUN 16’’, a 20. listopada posjetili Brodograđevnu industriju Split.

Više...

‘BRODOSPLITOVA’ SERIJA PUTNIČKIH BRODOVA ZA PROCVAT MALE I SREDNJE BRODOGRADNJE

17/10/16 - U Brodograđevnoj industriji Split na stroju za rezanje limova 17. listopada 2016. godine započelo je rezanje čelika za Novogradnju 546, putnički brod za krstarenja koje tvrtka u grupaciji Brodosplit-BSO d.o.o. gradi za domaćeg naručitelja tvrtku Tajna mora d.o.o. iz Omiša.

Više...

‘TROJARBOLNA ŠKUNA’ ZA OSNAŽENJE BRODOSPLITOVE FLOTE

15/10/16 - Hrvatska čarter ponuda uskoro će biti bogatija za jednog pravog ljepotana, jer je u Brodograđevnoj industriji Split s otvorenog navoza 15. listopada 2016. godine porinuta Novogradnja 525, prvi iz serije od pet ugovorenih jedrenjaka za vlastitu brodarsku tvrtku Brodosplit-Plovidbu d.o.o.

Više...

ISPORUKA VISOKO KVALITETNIH STAMBENIH KONTEJNERA

29/09/16 - Iz tvrtke u grupaciji Brodosplit-Holding d.o.o. započela je isporuka prijenosnih stambenih kontejnera ugovorenih za tvrtku NapCap Limited iz grupacije R.W. CHELSEA HOLDINGS LTD sa sjedištem na Cipru.

Više...
Stranica: 1 od 19
Sva prava pridržana © Brodosplit - 2008
Admin | Izrada: NETMedia